AdikManis

Bonjour!

Welcome to my blog, Amnaa Hydraa here . You can call me Amnaa . Thanks for visited my blog . Leave your footstep at my cbox, Do follow :)


Story | About | Stuff |

Tagboard!




Big Claps

Template: Aina Syaza
Editor:Amnaa Hydraa
Other: WeHeartIt Photobucket
ILOVEYOU :-)
BF : Kita main satu game nak tak?
GF : Game apa?
BF : Macam ni, esok awak takpayah contact saya. Maksudnya takpayah text, call, or apa-apa yang berkaitanlah. Saya pun buat macam tu dekat awak, okayy? Kita tengok siapa menang :)
GF : Okayy :)

Esoknya siGF terpaksa lah tahan rindu dekat siBF , mengenangkan ini adalah satu permainan. SiGF cuba kuatkan dirinya :/

Keesokan harinya, siGF call siBF. Tapi tak dijawab. So, siGF pergi rumah siBF dia. Diluar rumah siBF ramai orang. Dia mula rasa pelik dan terus masuk kerumah. Sekujur tubuh terbaring kaku ditengah rumah. Dan tubuh itu adalah jasad siBF yang sudah meninggal dunia. Mak siBF pun bagi surat dekat GF.

Suratnya bertulis :

Sayang, semalam awak dapat hidup sehari tanpa saya. Saya pasti esok dan seterusnya pasti awak dapat hidup bahagia tanpa saya :) <3


AMNA HYDRA      


Older Post | Newer Post