AdikManis

Bonjour!

Welcome to my blog, Amnaa Hydraa here . You can call me Amnaa . Thanks for visited my blog . Leave your footstep at my cbox, Do follow :)


Story | About | Stuff |

Tagboard!




Big Claps

Template: Aina Syaza
Editor:Amnaa Hydraa
Other: WeHeartIt Photobucket
IMICCHIYOU :*
Salam :* lama tak update blog kan? Huhuu :'( rindu wehh sama ini blog, ni lah dairi aku selama ini. Okay, now kan dah cuti sekolah, dah nak bukak sekolah pun wehh :') so, apa je aktiviti korang cuti sekolah ni? Haaaaa? Yang mana ada duit tu mesti selalu hang kan kan? Untunglew ada duit -.- tengok macam aku, apa je aktiviti aku, sabtu ahad balik kampung, isnin, selasa, rabu, khamis, jumaat aku buat apa? Haaaaa, online jelew aktiviti aku, online, tengok tv, makan, minum, tidur. Hikhik ^^ takpe kann? Hahaa xD kalau balik kampung, haaaaaaaaaaaaa, aktiviti paling best, 'Memancing' bhaiii, huuuhuuuuu, best gilooo dohh :') kulit pun dah hitam, bau pun dah macam ikan dah ni. Hahaaa xD
Lastly, aku rindu dengan pakaian seragam sekolah, dengan kawan-kawan baik aku, and kau gemok! Aku rindu gila doh dengan kau gemokkk :p huhuuuu.
Kybyeee :')


Older Post | Newer Post