AdikManis

Bonjour!

Welcome to my blog, Amnaa Hydraa here . You can call me Amnaa . Thanks for visited my blog . Leave your footstep at my cbox, Do follow :)


Story | About | Stuff |

Tagboard!




Big Claps

Template: Aina Syaza
Editor:Amnaa Hydraa
Other: WeHeartIt Photobucket
Tadi txt dengan wiena -,-
Aku    : Dah dapat topup?
Wiena : Dahh, rm20 dowh die topup kan aqu. Haahaa.
Aku    : Yeke? Nak sikit.
Wiena : Daripada rm20 tadi, sekarang tinggal 14hengget je. Bayar hutang punya pasal. Kaw mintak lah kat       **** tu. Haahaa.
Aku    : Aku tak kenal dia. Tetiba nak mintak. Apalah kau. Alaaaaahh, 2hengget jepun.
Wiena : Haahaa, boleh blaahh! Alaaahh, kenal2 dengan die. Haahaa. Weyh, masa tu die datang rumah aqu dowh.
Aku    : Buat apa?
Wiena : Die txt aqu suruh tunggu depan rumah. Pastu die datang jalan kaki. Lepask2 kejap je ngan die.
Aku    : Lepak? Woaaaaahhh. Shuweeeett. Hahaa xD
Wiena : Sweet kejadah kaw! Aqu dengan baru bangun tidur, tak mandi lagi. Die pun geleng kepala tengok aqu. Haahaa, member die pun ada sekali. Diorang baru balik sunway.
Aku    : Hahaa xD baru bangun tidur? Haaa, gila malu siot. Hahaa xD
Wiena : Haahaa, lantak die. Nak sangat jumpa aqu. Haahaa, jom pergi sunway (n_n)
Aku    : Bila?
Wiena : Ahad! Aqu tak ajak sesiapa lagi ni. Kita je nak? Haahaa.
Aku    : Minggu ni aku takde, minggu depan aku takde, minggu lagi satu ada. Minggu tu pun botak hang sunway. *Kalau taksilap aku.
Wiena : Lama gila! Kaw ni kan, tension betul lah. Haahaa, kaw pergi mana sampai lama tak ada ni?
Aku    : Minggu ni balik kampung, mancing, minggu depan pergi 'pd'
Wiena : Ohh, lama gilee kaw tak ada dekat rumah. Tak payah lah pergi mancing tu!
Aku    : Alaaaaaaahh, aku nak mancing dohh.
Wiena : Alaaaaaaahhh, jom lah pergi sunway. Kat sunway pancing jantan pulak, nak? Haahaa.
Aku    : Hahaa xD siot. Aku dah ada ikan jantan sekor, dah cukup dah. Lagipun aku ada 6hengget je ni.
Wiena : Haahaa, bangang siodd kaw. Aqu pun tak ada ni. Haahaa, 6hengget? Pergi pasar boleh lah. Haahaa, alahh, mintak lah mak kaw.
Aku    : Betol lah. Hahaa xD memang mak aku nak bagi, mintak izin keluar pun aku takot -.-'
Wiena : Haahaa, baru nak mintak tolong pancing ikan untuk aqu.
Aku    : Hahaa xD bincang lah dulu, kau ajak zyela, aku ajak piyaa.


*Okayy, act panjang lagi :') Hahaa xD tu je aku nak post, yang panjang lagi tu pasal **** tak penting pun, hahaa x)
Sorry tak dapat pancing ikan jantan untuk kau x) Hahaahahaa xD


Older Post | Newer Post